Любовта ми свири на китара
Любовта ми свири на китара
И гледа ме със твоите очи,
Разказва приказки вълшебни
И музика прекрасна тя твори.
Мелодиите нежни на сърцето
Преливат като в приказна дъга,
Звучат щастливи нежни звуци
И носят най-търсената красота.
Усмихнати душите ни се сливат
И търсят път към вечността,
Да си осмислят там съдбата
И да потънат в безкрайността
© Румяна Все права защищены