16 дек. 2009 г., 16:11

Любовта на бунтар 

  Поэзия
568 0 1

Момиче, погледни ме в очите,

излъжи ме, кажи, че не го обичаш.

Момиче, кажи какво е той за теб?

Бунтарят, който троши дебелия лед.

 

Той ще прекоси

седемте морета - само заради твойте очи,

ще премълчи

истината, която толкова боли.

 

Ще срине стената, която ви дели,

ще те накара да вярваш в бъдещите дни.

Ще те измъкне от сивото ежедневие,

света ще ти покаже в друго измерение.

 

Ти си негова принцеса в приказка безкрайна,

ти си онази дълбоко пазена тайна.

Ще се бори със зверове, безкрайни гори ще прекоси,

сърцето му за теб в пожар ще изгори.

 

Ти си слабостта в неговата желязна душа,

но дали си достойна за любовта

на едни бунтар, живеещ за мига?

Ще тръгнеш ли с него по дългият път?

 

 

 

© Лапето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • лично мое мнение-тръгни с него по пътя иначе ще съжаляваш.Иначе много ми хареса стихотворението ти Успех занапред!Следвай сърцето си!!!
Предложения
: ??:??