18 янв. 2013 г., 17:56

Любовта ни не е за двама сътворена... Калин Вълов 

  Поэзия » Любовная
624 0 0

Любовта ни не е за двама сътворена,

тя е просто движеща мишена.

Ала стрелям ли, улуча ли я нея,

безсмислено е после да живея.

  

В примка да я вържа аз умея,

ще живея дълго време с нея,

ала дълго време ще копнея

за целувка истинска от нея. 

 

А днес сме разделени от бариери

на два различни полюса студени.

И през тези всичките недели

къде ли не аз скитах без предели?

 

И къде ли не я търсих, и къде ли не?

И краката си дори не чувствах, и свойте рамене.                                                                      

Отне ми всичко с години, с векове

и простреля ме в нозете, и завърза като псе.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??