Любовта си тръгна
а мъката остана.
Животът продължава,
но за мене радост няма.
Мъча се ден и нощ
без тебе да живея,
но не мога да намеря мощ
болката да преодолея.
Да забравя, че те обичам.
По-добре радост да забравя.
По-добре смеха да забравя.
По-добре живота да оставя.
© Иво Йорданов Все права защищены