15 мар. 2020 г., 11:14

Любовта убива 

  Поэзия » Другая
481 1 0

Трябва да променя няколко неща,

защото нещо пропускам
А какво ще стане, ако лъжа,
да ти кажа, че всичко е наред?
С всеки един ден се приближавам до гроба
Ужасявам се,
заспах отново зад волана
Разбих колата си,
само за да чувствам отново
Това ме заличава, дезинтегрира ме,

унищожава ме

Защото ще се разпадна,
търсейки изход
Аз съм идиот, невярващ
Влюбвам се разпадайки се

Трудно е да се повярва,
че любовта е машина за убиване
Всички се влюбваме
И ако ни убива,
тогава ни убива
Всичко става толкова невероятно
И не виждаш, че те убива

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??