10 окт. 2009 г., 17:14  

Люлка 

  Поэзия » Другая
491 0 9

От жълтото на слънчогледи
изплитам новата си люлка.
Във нея мащерка ще сложа
и славейче – да ти свирука.

От бяло-синьото в небето
ефирен балдахин ще метна,
та като дойдеш ти при мене,
да се усамотим най-сетне.

Събуй сандалите и скачай
във най-зелената ми стая!
Глава сложи върху ръката ми,
люлей се в лятната омая.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??