25 нояб. 2020 г., 20:24

Магия 3 

  Поэзия » Любовная
204 0 0

Твоят глас е магия,

в блян чуден ме унася,

не мога болката да скрия,

не мога нея да понасям.

 

За тебе аз жадувам,

за пролет и красота,

искам с тебе да танцувам

и високо в облаците да летя.

 

Твоят ритъм аз усещам,

без теб животът е сив,

моята кръв е гореща,

но си само блян красив.

 

Навън сега е студено,

но отвътре ме топли нещо нежно,

сърцето ми от теб е упоено,

но да съм сам, уви, е неизбежно.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??