13 окт. 2009 г., 23:53

Магията на танца 

  Поэзия » Другая
8802 0 7

Магията на танца


Аз зная - танцът е магия,

отмора от натрупания стрес.

Грабва те в загадъчна стихия,

понася те със истински финес.

Влудява всяка клетка в тебе жадна,

кръвта раздвижва и разгорещява,

страстта към танца те открадна

и всичко в теб му се отдава!

Могъщо ритъмът те завладява,

сърцето си с мелодията срещаш...

Музиката стъпките ти дава,

защото със душата я усещаш.

© Василена Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??