5 мар. 2007 г., 09:42

Майчице 

  Поэзия
636 0 2

Благодаря ти, майчице грижовна,
благодаря ти за всичко, което си ми дала,
за безсънните нощи,
в които над мен си бдяла.

И страх ме беше да ти кажа
колко много те обичам,
страх ме беше да ти кажа:
Благодаря!

 

И днес страхът го има,
за това изливам всичко на листа.
Знам, най-мила съм ти аз
и всичко за мене би дала.

Но време дойде, когато аз не съм до тебе,
поех вече своя път,
но в мислите си ми ти
и вечните уроци, които ми реди!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много мило и вълнуващо!А на майката са и нужни само трите думички -ДОБРЕ СЪМ МАМО ! Поздрав!
  • Ти винаги си в мислите и.Тя никога няма да спре да те обича и неината благодарност са твоите усмивки
Предложения
: ??:??