30 апр. 2006 г., 15:51

Майчино сърце 

  Поэзия
1316 0 2
Майчино сърце


Нощ - топла и нежна.
Аз спя в звездна люлка
залюляна под синьото небе.
А ти будуваш
в белите безсънни нощи.
Не заспива майчино сърце.
С ласка и милувка
над люлката трепери.
Луната нежно гали
рожбата невинна
и падащи звезди,
като майчини целувки 
сипят се над него.

Аз спя. А ти будуваш.
Не гасне майчиния ти инстинкт.
Туй майчино сърце
като вселената необятно
колко ли любов побира.
Таз майчина любов,
като слънцето безгранична,
с лъчи гали моето сърце.

Луната спи. А ти будуваш
в белите безкрайни нощи.
В съня ми влизаш
и като приказна фея
даряваш ми любов.
В сърцето ми
ти винаги ще имаш място.
В сърцето ми завинаги оставаш
магьосницата,
която вдъхна ми живот.

© Стела Мънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това е майчината любов по-силна е от всичко,тя е най-чистата и искренна любов на света! Пожелавам ти да имаш възможност да даряваш и получаваш тази любов дълги години!!!
  • Много е хубаво, браво!!!
Предложения
: ??:??