4 мая 2017 г., 18:12  

Макро свят (свят в света) 

  Поэзия » Любовная, Другая
325 0 0

Мъж, жена, дете –

любовта е всичко между тях.

Достигане на третото небе

и на гореописаната слава.

Стигна ли до най-будното

сърце?

Картината, описваща

ни двама.

Ти бременна, носиш

нашата Исая и

усмивката сияеща на Вяра.

 

Целувам те, по теб

избива пот.

Целувам те, а Вяра

я прегръщам.

Целувам те и благодаря

на Господ Бог!

Целувам те – не искам

този миг да свършва!

© Владимир Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??