5 февр. 2010 г., 11:45

Малка водка с портокалов сок 

  Поэзия » Любовная
1490 0 3

"Малка водка с портокалов сок, отново пия
сам сама... теб те няма... просто те няма,
защо ме остави, отново сама...
толкова ли много исках аз от теб...
толкова ли много... просто да ме обичаш.
Минават ден, два, три... аз отново седя сама на бара,
поръчвам малка водка с портокалов сок
и тайно се надявам да се появиш,
да пристъпиш и тихо да приседнеш до мен,
дори и за минута само...
Малка водка с портокалов сок, отново пия
сам сама... теб те няма... просто те няма,
обеща да ме чакаш, на последната гара в Бургас,
там, където морето твоя шепот повтаря,
обеща ми луната над река Ропотамо,
обещания щедри, обещания само...
ще захвърля обувки, ще изтичам на плажа
и сама на морето своята болка ще кажа..."

Моя интерпретация на песните "Малка водка с портокалов сок" и "Обещания", изпълнявани от Тони Димитрова:
"Малка водка с портокалов сок“ - музика, текст и аранжимент: Ст. Маринов
"Обещания" – музика и аранжимент: Стефан Диомов, по стихове на Иван Вълев

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • то стиховете са преписани и скалъпени недобре, шапка свалям на големия поет Иван Вълев, това е обида към него
  • ако я изпееш ще е още по добре
  • Трябва да се съглася с Бленика,но като идея е хубаво,ако поработиш още малко върху него ще стане още по-добро
Предложения
: ??:??