25 нояб. 2014 г., 16:44  

Малко обич 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

В зима ледна,

в държава бедна -

лято стопля ми душата -

ти си най-скъпа на земята.

 

Ти си любовта и красотата,

ти си най-прекрасна, ти си жената,

за която мечтая от години,

сякаш съм във райските градини.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??