7 февр. 2018 г., 10:13

Маниакално-депресивна психоза 

  Поэзия
252 0 0

Ела и не се появявай,
лош пример за обичане съм,
скрий си чувствата, кажи ми ги,
настоявам да си тръгнеш,
хвани ме за ръката, заведи ме
на четвърти километър,
там е хубаво, топло и бяло
и си имам собствена стая.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??