20 февр. 2009 г., 08:00

Маскарад и Рококо 

  Поэзия
657 0 1

 Маскарад и Рококо

 

    ... Кадифе. Маскарад. Рози. Шоколад

 

Кадифена маска,

по-сладка от устни.

Да изпита иска                                                                                                

тез страсти вкусни.

 

Бе тя загубена сама

в тоз кадифен маскарад.

Бе тя загубена в мъгла,

а маската бе от шоколад.                                                                              

 

Бял темпер и сълза,

омешаха се те.

Нарисуваха любовта

и откриха те небе.

 

Нежен бе светът, красив

като бял темпер в прози.

Бленуван, фино бодлив,

с капка пепел от рози!

© Ангел Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??