28 июл. 2011 г., 08:20

Мечта 

  Поэзия » Любовная
514 0 0

Искам да сме с тебе двамата

на изгрева край тихото море.

И знам, това не е измама,

любовта гори в моето и в твоето сърце.

 

А полетът на чайките свободни,

посочващ ни безкрайни светове,

подсказват ни, че сме готови

да достигнем заедно далечни брегове.

 

През бурите да бъдем с тебе двама,

вървящи заедно по земния си път,

ще сливаме в едно

души, желания и плът...

 

 

© Стефка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??