14 дек. 2012 г., 13:49

Мечта 

  Поэзия » Любовная
365 0 0

Мечтая да е 7 сутринта.
Да спя и да нехая
какво се случва във съня.

 

Да се обърна на една страна
и теб да зърна.

Как обгръща те денят в момента.

Как очи отваряш и не вярваш
какво се случва - тук, сега.
И да се окаже, че магия звездна
през нощта
те е пратила да посрещнеш с мене сутринта.

 

Слънчеви лъчи да обливат красивата ти нежна кожа,
и да знам, че пренесъл се е в сутринта копнежът от нощта,
с целувка и любов да започнем деня.

© Александра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??