20 мая 2020 г., 12:00  

Мечта за красота 

  Поэзия » Любовная
563 0 0

За тебе аз мечтая,

за момиче като фея,

по-красива аз не зная,

ела, че без теб тлея.

 

Ето – птички пеят вън,

пролетен вятър гали тревата,

с тебе искам аз да съм,

само ти си ми мечтата.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??