18 янв. 2016 г., 17:42

Мечтание за пролет 

  Поэзия » Любовная
284 0 0

Зима нека да приключи,

пролет да я смени.

Към любовта да намеря ключа,

елате хиляди мечти!

 

Че като фея е тя

в море от цветя

и чуден цвят сама

и ето - чезне тъма...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??