15 мар. 2009 г., 00:45

Мечти 

  Поэзия
595 0 5

 

Мечти

 

В мен - мълчанието скрито,

мечтите ми се борят с лудостта.

И търся някого да питам

дали е лудост таз мечта.

Не е ли нищо аз което искам -

един живот, живот-поема,

подписана с перото, дето стискам

и пътя си незнаен да поема?

Това на мене ще ми стига -

светът в листа ми да задиша,

тогава аз ще съм най-жива...

Ах, стига ми единствено да пиша!

 

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??