31 мар. 2014 г., 01:18

Мечти 

  Поэзия » Любовная
388 0 0

Мечти, илюзии напразни
за любов и нощи не тъй празни.
Мечти за двама,
рисуващи света, тъй розов,
ала той е тъй суров.

 

Мечти, летящи в небесата

с прерязани крила от мрака,

прерязани от нощен хлад

и полъх тъй самотен.

 

Мечти създаващи надежди,

от които тъй боли.
Мечти за двама ангели, искрящо белоснежни,

изцапани от хорските очи.

 

© Станислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??