29 окт. 2016 г., 20:31

Меланхолия 

  Поэзия
335 0 0

Когато си вглъбена 

в самотата си

и сте ти и тя,

когато си сама

в тъгата си

и реже тя твоите крила,

когато се превръщаш

в черен лебед

и близко виждаш края си,

не откъсвай поглед 

от съвършенството,

което води те в тунела –

бъди до края в него устремена,

дори това да значи

гибел за душата ти,

ти ще знаеш, че

смъртта е надценена.

© Лилия Чолашка Все права защищены

Нещо старо, написано на 03.12.2015г.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??