23 янв. 2008 г., 17:42

Мене 

  Поэзия » Любовная
643 0 0

Мене

При мене, знай, ще се връщаш,
ще ме молиш, ще плачеш горчиво.
В съня си винаги към мен ще се обръщаш
и думи прекрасни ще говориш сънливо.
 

Ще трепериш ужасено пред мене,
от моите думи ще боли,
сега няма кой душата ти да вземе
и всяка строфа в ушите ти ще да кънти.


Пред мене искам безмълвен да стоиш,
на колене за прошка пак да молиш,
без дъх по мене да крещиш,
а после чуждите коси да галиш.

 

© Габи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??