Миг стига ми
да имам Всичко.
Миг само,
да запаля Светлина,
Миг - отговор
на Истина една,
Миг - святост,
в бисерни сълзи,
Миг - обич,
даваща звезди.
Миг стига ми,
не искам часове,
в Мига побирам
Всички Светове!
© Марияна Димитрова Все права защищены