Само още един звук,
последен.
Само още един такт,
пореден.
Само още едно движение
до края.
Последно мое съобщение
към безкрая.
На езика на тялото,
всъщност езика на душата,
до края от началото,
всъщност не е спирала играта.
И не е довършена
дори последната дума.
Стъпка недоизвършена
и многоточия, и многоточия...
© Диляна Все права защищены