4 янв. 2010 г., 11:40  

Миг преди 

  Поэзия » Другая
719 0 10

като лимфни възли
многобройни
групирани
сляти
мойте тежки вини
ме опасват
синджири
кръстати
мойте тежки уроци
дрънчат
мойте тежки прокоби
ме събуждат
среднощ
миг преди
съвестта 
ми надолу
да ме гмурне
миг преди да изчезна

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??