24 дек. 2005 г., 15:41

Мисля за теб 

  Поэзия
1486 0 1

При всяка глътка въздух за живот,
при всяка молитва отправена към Бог.
Аз си мисля за теб...
При всяка моя кървава сълза,
при всяко мое желание или гореща молба.
Аз си мисля за теб...
При всяка опасност или пред застрашителна съдба,
при вида на влюбена двойка или щом спомена любовта.
Аз си мисля за теб...и за нас!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??