Мистично е когато някой плаче в мрака,
а тъгата мрачни корени плете.
Едно дете е черна сврака,
която гледа да те помете.
Има корени в душата,
има прах и тъмнина.
Бягай надалеч и гледай си в краката,
зашото теб те чака само тишина.
Мистично е когато някой плаче в мрака,
а смъртта те чака иззад ъгъла.
Черна врана сълзи кълве,
посочвайки ти пъкъла.
Мистично е когато някой плаче в мрака,
а ти се будиш потен и студен.
Това било е сън, най-обикновен.
© Наталия Георгиева Все права защищены