Усмихнат ли ме
аз съм многоцветна
и много на дъга приличам.
Тогава ставам млада и суетна,
добричка съм и красота привличам.
Разплачат ли ме
слънцето за мен не грее.
Тогава скривам се зад облак тъжна...
Очаквам този, който ме разплака
да посмее
да ме прегърне и ми каже, че съм нужна.
Обичат ли ме
аз се смея,
после плача...
Любов на всякаква цена не търся,
събирам си усмивки и сълзи в душата
и още с вяра на кураж се уча.
© Галина Все права защищены