16 окт. 2022 г., 23:14

Моето смело момче 

  Поэзия » Любовная
739 0 2

Моето смело момче понякога плаче 
късно вечер на моето рамо,
нo всеки ден то уверено крачи,
взима решения и ги отстоява.

 

Моето смело момче понякога се страхува,
но бори страха и продължава.
Пада, става и не, не се срамува 
ако нещо сгреши да се извинява.

 

Моето смело момче винаги ме обича,
с него заспивам и се събуждам.
И да, аз съм неговото момиче,
а за това много смелост е нужна.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??