12 мар. 2015 г., 14:19

Моите голи жени 

  Поэзия » Любовная
751 0 1

Моите голи жени

Са твърде навсякъде.

 

Те крачат гордо

По всяка улица

С вирнати носове

Или с наведени глави.

 

Купуват си цигари,

За да издишват

Дима в лицето ми,

Пускат нарочно бримки

На всеки чорапогащник,

За да искам да го разкъсам.

 

Моите голи жени

Си купуват дрехи

И ме чакат

Да влизам с тях в пробната,

Да правя комплименти

И да ги гледам в гърдите.

 

Моите голи жени

Ме гледат от нечии листи,

Изцапани с въглен,

Готови за мен

И твърде отдадени.

 

Моите голи жени

Са навсякъде.

 

Но за мене е важна

Само една.

Тази, която

Винаги е облечена.

 

© Валерия Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??