1 мар. 2007 г., 10:17

Моите мартенички 

  Поэзия
1024 0 16
Моите мартенички
                                        Честита Баба Марта на всички!
                                         Бъдете здрави, весели и винаги усмихнати!


Лицата весели на моите деца,
са мартенички светли, лъчезарни -
усмихнати са белите лица,
а бузки аленеят - светлозарни.
    И радост, радост блика днес
    в тез детски слънчеви очи.
    Забравям всяка болка аз,
    сърцето с детските крила лети.
Небесни мои, слънчеви деца,
бъдете винаги така щастливи,
с попътен вятър - вашата мечта,
идете във просторите красиви.


© Златка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??