16 мар. 2007 г., 19:53

Мой си ти!!! 

  Поэзия
711 0 0

Мой си ти!!!

 

Вече мой си ти

,
направо цялата блестя.

Цялото ти сърце ми принадлежи,

не мога да повярвам аз, а ти?

 

По цял ден мой си ти,

не мога да го проумея?!?

Без теб не знам,

сигурно ще полудея?!?

 

Мой си ти навярно

и показвам го явно.

Ала нищо не се знае

                         съдбата какво ми чертае.

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??