11 апр. 2015 г., 20:40

Може би 

  Поэзия
306 0 1

Може би ще трябва да пропадна..
в най-тъмния и страшен ъгъл,
после в миг да се издигна славно..
да светя цял преди да мръкне.


Така ще мога да почерпя сили..
аз отново да се чувствам нужен,
щом в себе си с любов ще гина..
а сетне пак на Бог ще служа.


Може би ще трябва да пропадна..
в най-тъмния и страшен ъгъл,
за да зная, че след всеки залез..
обичта при мен ще се завърне!

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??