17 июн. 2008 г., 08:18

Може ли?... 

  Поэзия » Любовная
825 0 19
         Може ли?...

Разкъсах ти дрехите,
разкъсах ти кожата
и питам се - може ли
сърцето ти на две да срежа?...

Да може да бие
във двете посоки,
за мене... за нея...
а ти да стенеш от болка?...

Дали ще я имаш
тъй, както и мене
и тихо ще молиш
от теб да не взема?...

Не и позволявай
да пие да дъно,
не и се отдавай -
да тръгва по съмване!...

Разкъсах ти дрехите,
разкъсах ти кожата
и питам се - може ли
сърцето ти да не режа?!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??