Ако пак ме погледнеш
така,
ще обикна очите си,
че ти отвръщат,
овлажняват се, флиртуват,
навсякъде виждат романса
с лятото -
безсънен, безпаметен и
все още жив -
от ленива лятна омая
завърта ме есенно
с чаша горещ шоколад...
Премиера на скътано секси сияние
в златно залезно,
пастелно -
загръщам се с есенна наметка -
с друг мирис, колорит и стил...
Искам да се гушна
с есента,
да изпъна крак с тънък глезен
в змийски боти
и с мокър джаз да прекося
площада,
тананикайки си есенно...
© Дима Все права защищены