10 дек. 2008 г., 19:33

Молбите ти 

  Поэзия
461 0 0
Отново пред мене заставаш, очакваш ли нещо, не зная,
поглеждаш ме плахо, смутено дори,
не искам да кажа нищо, боли, но виждам го в твоите очи.

Недей така да ме желаеш, моля те, спри,
уморих се, вече не мога, даже не искам това.
Иди си тихо, без повече думи ненужни,
остави ме сама, просто едва ли повече ще издържа...

Откажи се от тази любов, тя не ще бъде твоя,
посвети се на друга една, направи я своя.
Мене не ме моли, не бях и не ще да бъда,
сълзите си моля те скрий, боли ме, но не мога...

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??