Молиш ме да ти простя.
Та има ли какво да ти прощавам?!
Молиш ме да те излъжа,
но аз такива работи не правя.
Молиш ме до теб да бъда.
A да съм казала, че си отивам?!
Молиш ме да ти го върна.
Ти смяташ ли, че ще го сторя?!
Молиш ме, недей ме моли,
Бог не съм, за да те съдя.
Молиш ме да те обичам -
за нещо вече сторено ме молиш!
© Наталия Все права защищены
Хареса ми!