24 февр. 2015 г., 22:35

Молитва 

  Поэзия » Любовная
340 0 0

Моля се с горещи думи

На този образ замъглил ума ми

Моля се с последни сили

Без да знам дори боли ли

Моля се и пак, отново

Без дори да съм готова

Но с надежда истинска, голяма

И с любов, но тиха, няма

Моля се дори в съня си

Но не за да оставя зад гърба си

Болка, неуспех или тъга

А за мечта едничка и сега

Когато нямам сили да отричам

Когато знам че истински обичам

Сега се моля не на Бог или съдбата

Без да искам никаква отплата

Сега се моля за едничко нещо

Моля се настойчиво, горещо

На сърцето си се моля само

Да бъде смело и голямо

Щастието си да поиска да му донесеш

И ако го получи - да успее да го понесе....

© Албена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??