5 янв. 2012 г., 13:12

Молитва 

  Поэзия » Любовная
681 0 0

В молитва днес ръце си вплитам,

желание тъй истинско във мен трепти.

На Бог се моля! Да спра да скитам

и обич във сърцето ми да запламти.

 

Тя! Тази истинската, чистата!

Без фалш, условия и суета!

Онази, нежната, пречистващата,

способната да върши чудеса!

 

Прати ми Боже, вест по ангел,

на своите криле да ми я донесе.

Със своя нежен глас да ми я каже,

да стопли в мигом моето сърце.

 

Усещам я! И знам, че съществува!

Мечтателка наричат ме неверните.

А истината, знам, възтържествува,

когато с вяра, чакат я смирените!

© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??