Море от звезди
1 Море от звезди
съзрях в твоите очи,
щом в миг ме погледна ти.
2 В море от звезди
бавно ме удави ти,
но сърцето ми
никой не искам да спаси.
3 Това море от звезди
май и мен плени.
Харесва ми така,
въпреки че не зная
кога ще дойде края.
4 Море от звезди
видях в мечтите ти
и тогава аз разбрах,
че няма да се yдавиш в тях.
© Вики Все права защищены