8 сент. 2020 г., 16:20

Морска сирена 

  Поэзия » Любовная
472 1 0

Като морска сирена всяка нощ
зова те, щом ти далече си от мен..
Имам ли, като сирена, такава мощ
пред мене да те призова, смирен?

 

Всяка нощ нашепвам твоето име
с надеждата отнейде да се появиш..
Да шепнеш зад вратата "отвори ми",
да те пусна и до мене да заспиш..

 

Всяка нощ зова те, щом не си до мен,
чуваш ли, любов, моя жален зов?
Като мореплавател, попаднал в плен,
морската сирена те плени с любов..

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??