18 сент. 2016 г., 15:46  

Моя 

  Поэзия » Любовная
765 1 0

Моя

 

Бъди моя

Не на хорските угризения

Не на страховете ти в бурите

Не на чуждите обвинения

Не на тежестта от обувките.

 

Бъди моя

Тогава когато е нужно

Тогава когато сме искрени

Тогава когато сме заедно

Тогава – по-точно винаги

 

Бъди моя

Когато те разплаче детето ни

Когато вятъра тихо шуми

Когато те разбие живота ни

Когато съм до теб и си ти.

 

Бъди моя

Понякога луда и недостатъчна

Понякога лоша и саркастична

Понякога викаща и безпорядъчна

Понякога далечна, но моя винаги!

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??