15 дек. 2011 г., 16:15

Моя късна любов 

  Поэзия » Любовная
1103 0 9

Моя късна любов

 

Моя късна любов, добър ден!

Уморих се от дългото чакане

и сега ти подавам измръзнала длан

и те гледам с очите изплакани.

Във косите ми паднаха ранни слани.

Вятър лют ми опърли лицето,

но  копнеех във дългите нощи и дни

и стаявах  надежда в сърцето.


Моя късна любов, добър ден,

късен грозд от  отминало лято!

Ти не тръгвай! Остани тук при мен!

Ти си всичко, което съм чакала!

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??