29 февр. 2008 г., 11:23

Моя обич... моя стара, стара любов! 

  Поэзия » Любовная
772 0 3
                         Моя  обич... моя стара, стара любов


                               Обичам те... и знам,

                               ще  политаш   с   обичта  ми,

                               ще потръпвам с плам в нощта,

                               за теб  отново с жар ще грея...


                               Моя  обич... с пламъка живея

                               и ласка по раменете се стича,

                               преплели  жадувани  сърца,

                               пребъднало време... нежна любов...


                               Очите  изричат  обич  една,

                               четат се мисли... блестят  сълзите

                               и чувства огнени оставят  следа,

                               и пак... как усещат любовта душите...


                               Моя  обич... моя стара, стара любов,

                               полети за миг ...  с мен и песента...

                               Сърцето зареди с обич  чиста,

                               все  още, любов, пред нас е света...

 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??