24 мая 2012 г., 14:20

Моята душа... 

  Поэзия
581 0 2

Плача и не мога да се спра...

Плача за това, което съм сега...

Сякаш някаква магия ме е обгърнала с наметалото на вечността...

Плача и се вайкам в тъмницата на пазителя,  заключил моята душа...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??