16 авг. 2007 г., 21:59

моята приказка (за Бу) 

  Поэзия
560 0 4
Всички знаят историята за "Спящата красавица",
но никой не знае МОЯТА история.
Ще я разкажа на целия свят,
за да покажа, че мечтите се сбъдват...

Един ден моят принц се появи и отмести облаците,
които засенчваха слънчевата светлина.
Бях свикнала да живея на тъмно - със затворени очи.
Бях забравила как се живее истински.

Той, моят ангел, ми отвори очите,
показа ми какво е да си жив!
Целувката му ме събуди от 100 годишния сън,
в който бях принудена да живея.

Да, Мечтите  се сбъдват,
само трябва да вярвате,
да не спирате да се надявате!

                                              
                                                                (Бу, вече вярваш ли в приказки? ;) )

© Даниела Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви,Мимета
  • Мале, Дани толкова е хубаво {{{}}} найстина може да накара човек да повярва в чудесата поздравления
  • Радвам се,Миме .Да-чудесата не са само по коледа .Просто ми се струва,че хората не вярват в тях
  • Благодарение не теб Дани и аз вече повярвах ,макар все още да не съм написала своята "fairy-tale"...(цитирам те:"Чудеса има по всяко време на годината!"
Предложения
: ??:??