16 дек. 2023 г., 06:46

Моята сладка болка 

  Поэзия
350 0 0

 Моята сладка болка, 

някак неочаквано се появи.

Влезе направо в живота ми,

без дори да разбера.

Влезе право в мислите ми, 

като хуна връхлетя.

 

Моята сладка болка, си има име,

има име и две прекрасни очи.

Които точно като кафето, 

ме удариха право в сърцето.

Поглеждайки в тях

попадам в някакъв капан.

И да мога да избягам, 

не се опитвам да го правя.

 

Моята сладка болка, 

след като се появи,

преобърна целия ми свят,

От тогава дори сънят ми не се появява,

Но накара ме отново да мечтая.

 

Мечтая си за теб сега, 

ти си най хубавата мисъл, 

най голяма моя мечта.

Ако си тръгнеш, животът ми 

ще спре.

Ако дори за миг да те изгубя,

направо ще умра!

 

Моя сладка болка,

моя несбъдната мечта .

Моля те , моля те обещай , 

че каквото и да става няма да си тръгнеш .

 

Моя сладка болка, че те

обичам запомни.

 

© Полина Евтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??