Мразя, когато не поглеждаш към мен,
мразя, когато не ми проговаряш,
мразя, когато погледна към теб
да не срещам твоя поглед.
Мразя, когато плача за теб,
и когато не мога да спя без да мисля за теб.
Мразя всичко, когато не си до мен,
мразя да се правя на друга,
а ти дори да е се сещаш за мен.
Мразя да заспивам всяка ве4вр с мисълта за теб.
Мразя и не мога без теб!
© Красимира Кръстева Все права защищены
Поздрав!