Мразя те, зящото ме остави.
Мразя те, защото ме рани.
Мразя те,защото казваше “обичам те”.
Мразя те- от безразличието ти боли.
Мразя те, когато вън вали,
това е отражение на моите сълзи.
Мразя те, когато вее буря-
тя нашепва, че сърцето ми бушува.
Мразех те до вчера,
ще те мразя днес и утре.
Ще проклинам болката сърдечна,
не мога да съм повече човечна.
Не мога с лека ръка да отмина
това, което ти ми причини,
ако трябва в самота и болка ще загина,
но неще позволя на някой да ме приближи.
За мене вече любовта не съществува,
няма я, тя е просто празнота,
празнота, която бавно те убива
сам да чакаш, предвкусвайки смъртта.
© Дари Все права защищены